WP theme optional pages:
Vacanta in culori de toamna

Vacanta in culori de toamna

Toamna aducatoare de culoare in copaci si hainute peste tricouri ne imbie cu evenimente colorate, precum filme, targuri si ateliere vesele pentru copii.

Va puteti incepe weekendul imbarcandu-va pentru o calatorie cu avioane de… animatie. Decolarile au loc in cinematografe, unde puteti vedea filmul “Avioane” (Planes). Multasteptata animatie realizata de Disney ne prezinta povestea simpaticului avion Dusty care, desi a fost conceput pentru munci agricole, viseaza sa ajunga avion de competitii.

Filmul “Avioane” are astazi premiera in cinematografele din toata tara, iar Dusty abia asteapta sa ii urmariti aventurile aeriene.

Zborul cu avionul ne duce si la Muzeul Taranului Roman, unde suntem invitati sa mai “copilarim” putin, pe final de vacanta, la Targul pentru copii, incepand de astazi, 6 septembrie, si pana duminica, 8 septembrie. Pe langa targul propriu-zis, cu obiecte din ceramica, tesaturi, jucarii din lemn, carti, hainute si mancaruri fel de fel, evenimentul cuprinde si ateliere pentru copii, piese de teatru, filme si jocuri.

O multime de mesteri si artisti ii vor invata pe copii sa picteze oua, linguri, icoane si obiecte din sticla, sa modeleze, bricoleze, sa faca papusi, sa coasa, sa povesteasca, sa gateasca si sa ridice casute pentru pasari. In plus, vor fi organizate tururi ghidate ale muzeului, vor avea loc proiectii de filme pentru copii si parinti si vor fi puse in scena spectacole de teatru.

Programul complet al Targului pentru copii de la MTR il gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.

Mesteri renumiti puteti gasi si la Targul Olarilor, care are loc in acest sfarsit de saptamana in Piata Mare din Sibiu. La cel mai vechi eveniment cultural al Sibiului participa 160 de mesteri populari, bucurosi sa-si etaleze creatiile si sa le arate vizitatorilor cum ia forma o bucata de lut pe roata olarului.

Cu mare bucurie va dorim sa petreceti inceputul de toamna si ultimele zile de vacanta!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.