WP theme optional pages:
Trasee marcate cu film si muzica

Trasee marcate cu film si muzica

Weekendul 23-25 august incepe cu o invitatie la cinema, pentru a-i vedea pe simpaticii strumpfi albastri creati de belgianul Peyo, in continuarea productiei ”The Smurfs”. Filmul, o combinatie de live action si animatie, cu multe intamplari haioase, poate fi vazut in premiera incepand de vineri, 23 august, in cinematografele din toata tara.

Daca alegeti calea cinematografelor puteti alege sa vedeti si alte filme pentru copii – ”Turbo”, ”Despicable Me 2”, ”Monsters University”, ”Zambezia” si ”Epic”, toate la fel de frumoase, colorate si amuzante.

Pentru sambata, 24 august, v-am pregatit o invitatie la Promenada Operei, un concert extraordinar in aer liber in care Opera Nationala din Bucuresti ne prezinta noutatile stagiunii viitoare. Concertul are loc pe esplanada din fata Operei, de la ora 20.30, iar intrarea este libera.

Pentru ziua de duminica puteti alege o plimbare in parc, un picnic in familie la umbra unui copac verde, umbros si prietenos sau o vizita la muzeu. La Muzeul National Cotroceni, de exemplu, puteti admira peste 100 de lucrari de pictura realizate de Stefan Luchian, unul dintre cei mai talentati pictori romani. Grabiti-va, insa, pentru ca expozitia ”Stefan Luchian – univers artistic” e deschisa pana pe 31 august.

O multime de ”expozitii” cu vanzare de povesti si calatorii in lumi imaginare ne asteapta in toate librariile din tara. E de ajuns sa le treceti pragul si sa le deschideti cartile, pentru a avea parte de experiente minunate.

Orice alegeti pentru acest weekend, nu uitati sa va accesorizati cu zambete si entuziasm.


 

Author Description

administrator

Comments are closed.