WP theme optional pages:
Targuri, filme si ateliere

Targuri, filme si ateliere

Speram ca vremea sa tina cu noi, pentru ca acest sfarsit de saptamana vine cu multe targuri de vizitat.

La Romaero Baneasa suntem asteptati pana Duminica – 10 noiembrie, la Baby Boom Show, targ pentru copii pana in 5 anisori si pentru viitori parinti. Gasim mai multe detalii aici: http://www.babyboomshow.ro/

La Muzeul Taranului Roman avem parte de Targul de Sfintii Mihail si Gavril, cu bunataturi traditionale si produse handmade. Intrarea este libera intre orele 10:00 – 18:00.

Dupa degustarea de bunatati merge putina miscare in natura, de aceea va recomandam sa dam impreuna o mana de ajutor la infrumusetarea Gradinii Botanice din Bucuresti. Curatenia de toamna are loc in zilele de 9, 10, 16 si 17 noiembrie, de la ora 10, si presupune curatarea gradinii de frunze si deseuri, dar si multa veselie si pauze cu ceai cald.

In Palas Iasi a inceput de astazi targul Bebe Show, unde parintii gasesc produse si servicii special create pentru ei si micutii lor.

Nu uitati de atelierele Holy Molly de la Muzeul Antipa, ateliere handmade dedicate celor mici, pentru ca sambata aceasta ne imaginam Pasari Nemaivazute. Mai multe detalii aici: http://www.antipa.ro/ro/categories/25/pages/354

Pentru sfarsitul unui weekend atat de frumos va recomandam o vizita la cinema, unde puteti vedea, in avanpremiera, ”Pasari libere”. E un colorat si amuzant film de animatie despre intoarcerea in timp a unui curcan haios, pentru a scoate curcanii din meniul servit de americani masa de Ziua Recunostintei.

Un sfarsit de saptamana plin de lucruri amuzante!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.