WP theme optional pages:
Relaxare si plimbare, la sfarsit de saptamana

Relaxare si plimbare, la sfarsit de saptamana

Plini de energie dupa minivacanta de Paste, ne-am bucurat sa aflam ca ne putem petrece sfarsitul de saptamana in multe moduri placute.

Ne gandim sa incepem weekendul cu un film de animatie premiat si apreciat la multe festivaluri. E vorba de ”Zarafa”, un film colorat care ne spune povestea primei girafe a Frantei si a calatoriei sale, pline de peripetii, din Egipt pana la gradina zoologica din Paris. Filmul are premiera astazi si poate fi vazut in cinematografele din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Vom trece cu siguranta si prin Parcul Herastrau, unde se reactiveaza, weekendul acesta, spatiul verde de la ”Roaba de cultura”. Pe pajistea Pescarus din parcul bucurestean ne asteapta, incepand de maine, 11 mai, seri de filme, spectacole de teatru si magie, concerte, ateliere creative pentru copii si adulti, expozitii si o multime de alte evenimente ”de simtit bine” in aer liber, alaturi de oameni veseli si frumosi. Multe detalii gasiti pe www.roabadecultura.ro.

La fel de frumos si plin de voie buna va fi si la Muzeul Satului, unde maine va fi o Sambata de Basm. Copiii sunt asteptati in curtea muzeului de la ora 11.00, sa asculte ”Aventurile lui Habarnam” povestite de catre Florin Piersic Jr si sa petreaca o dupa-amiaza vesela alaturi de actorii Teatrului Zurli.

In acest weekend incepe si melodiosul Turneu Stradivarius, care il va purta pe talentatul violonist Alexandru Tomescu in mai multe orase din tara, unde va interpreta Sonatele si Partidele lui Johann Sebastian Bach intr-un minunat spectacol de muzica si lumina. Turneul incepe astazi la Brasov, iar pana la sfarsitul lunii, Alexandru Tomescu poate fi vazut si ascultat la Targu Mures (11 mai), Cluj, Timișoara, Iasi, Constanta, Bucuresti si in alte orase din tara. Concertele incep la ora 20.00, iar intrarea este libera.

Weekend insorit si plin de intalniri frumoase va dorim!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.