WP theme optional pages:
Raspunsuri teatrale, literare si cinematografice

Raspunsuri teatrale, literare si cinematografice

Speram ca suntem pregatiti de film, teatru si lectura in acest weekend, pentru ca va invitam sa gustati cate putin din fiecare.

La Teatrul Tandarica tocmai a inceput a noua editie a Festivalului International al Teatrului de Animatie ”Bucurii pentru copii. Spectacole de colectie”, motiv bun pentru a participa la cel putin unul din zecile de spectacole, workshop-uri, expozitii, conferinte si lansari de carte. Putem vedea spectacole aduse din toata tara, dar si din Polonia, Germania, Anglia, Bulgaria si Italia. Gasiti programul complet al festivalului pe www.teatrultandarica.ro.

Un alt festival international, de film pentru copii, incepe astazi la Bucuresti. Kinodiseea ne rasfata cu opt zile de proiectii de filme, dar si cu ateliere originale pentru copii, pe care vi le recomandam cu mare drag. Proiectiile de film si atelierele vor avea loc la Cinema Studio, Cinema Eforie si Carturesti Verona, unde copiii pot vedea 10 filme internationale si pot participa la ateliere de actorie, scenografie, costume, montaj si imagine, dar si la ateliere de storytelling, la un bal mascat si la o intalnire cu Victor Rebengiuc. Programul complet al festivalului Kinodiseea ”ruleaza” pe www.kinodiseea.ro.

Weekendul acesta are loc si o intalnire pentru copiii care isi pun multe intrebari. Cei mici au ocazia sa afle raspunsuri la cele mai arzatoare intrebari la ”Campionatul povestilor”, care are loc maine, 16 noiembrie, de la ora 11, la Libraria Humanitas Cismigiu. Marian Ralea ii asteapta aici pe copii pentru a le impartasi raspunsurile din cartea ”Intrebari mari de la cei mici”, de Gemma Elwin Harris.

Si parintii pot afla multe raspunsuri, la intrebari legate de cresterea copiilor, participand la conferintele sustinute de catre psihologul american Alfie Kohn, unul dintre cei mai cunoscuti si mai controversati autori ai zilelor noaste pe teme legate de educatie si cresterea copiilor. Conferintele au loc la Bucuresti maine, 16 noiembrie, iar detalii despre participare gasiti pe site-ul www.totuldespremame.ro.

Sperand ca v-am raspuns la intrebarea ”Ce putem face in acest weekend?”, va dorim sa gasiti, in acest sfarsit de saptamana, raspunsuri potrivite si oameni frumosi oriunde veti merge.


 

Author Description

administrator

Comments are closed.