WP theme optional pages:
Pregatiri artistice de Craciun

Pregatiri artistice de Craciun

Apropierea Craciunului a umplut deja orasele de forfota si lumini colorate. La fel de plina si colorata este si oferta de evenimente in asteptarea lui Mos Craciun – unii ne invita la ateliere de confectionat decoratiuni, unii la spectacole si altii la film. Noi va propunem sa va faceti o idee despre ce ne asteapta in aceasta perioada in oras, iar apoi sa decideti singuri unde vreti sa experimentati bucuria intalnirilor din luna decembrie.

Daca sunteti dornici sa va impodobiti brazii de Craciun si casa cu ornamente create de voi, va recomandam atelierul de impodobit coronite de Craciun organizat de Lumea lui Momo maine, 14 decembrie, de la ora 11. Momo le da intalnire copiilor si in Librariile Carturesti din strada Verona si din Promenada Mall, in perioada 14-22 decembrie, pentru a citi povesti si a mesteri decoratiuni pentru brad si casa. Detalii despre ateliere gasiti pe lumealuimomo.blogspot.ro.

Special pentru copiii stangaci va avea loc duminica, 15 decembrie, de la ora 11, la Libraria Bastilia, un atelier gratuit de ilustratie de carte pornind de la cartea ”Print si cersetor”, de Mark Twain. Atelierul este organizat in colaborare cu Global Mindscape, Editura Casa Radio si Libraria Bastilia.

Stangaci sau dreptaci, la Libraria Bastilia este loc pentru fiecare, mai ales in aceasta perioada plina de evenimente. Maine, de la ora 11, copiii pot afla ce ascunde Sacul cu jucarii, in cadrul unui vesel atelier interactiv cu papusi si colinde. Tot maine, la Bastilia, de la ora 12, intreaga familie e invitata la o lansare de carte de poezii pentru cei mici si la un spectacol de teatru.

Un spectacol special pregateste si Teatrul Ion Creanga, alaturi de Casa de Balet. E vorba de  spectacolul de balet ”Spargatorul de nuci”, la care suntem invitati sa luam parte cu totii pe 14 si 15 decembrie, e la ora 11, la Teatrul Ion Creanga din Strada Lipscani.

Pentru povesti si carti de oferit in dar de Craciun puteti vizita Salonul de Carte Bookfest, deschis incepand de astazi si pana pe 23 decembrie la Romexpo, unde veti gasi zeci de standuri impodobite cu mii de carti.

In asteptarea Craciunului puteti alege si un film la cinema. Puteti afla secretul saniei lui Mos Craciun in filmul de animatie ”Salvandu-l pe Mos Craciun” sau puteti pasi ”Pe urmele dinozaurilor”, urmarind povestea unor dinozauri ale caror nume sunt dificil de scris si aproape imposibil de retinut.

Numarand zilele pana la Craciun, va uram un weekend voios!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.