WP theme optional pages:
Lectura, alergare, teatru si relaxare

Lectura, alergare, teatru si relaxare

Finalul primei saptamani de scoala ne gaseste cu orarul frumos completat si cu pofta de invatat, dar si cu nerabdarea de a ne petrece weekendul bucurandu-ne de toamna.

Va recomandam, pentru inceput, sa vizitati Targul Gaudeamus Carte Scolara, deschis de ieri in centrul Capitalei, in Piata Universitatii. Gasiti aici manuale si auxiliare scolare, de mare ajutor in noul an scolar, dar si o multime de titluri din bibliografia scolara. Targul e deschis pana pe 29 septembrie, zilnic intre orele 10 si 20, iar intrarea este libera.

Daca va surade ideea de a admira copaci in pas de alergare sunteti invitati cu mare drag la Gabriela Szabo Run Fest. Este un concurs de alergare prin padure, organizat de campioana Gabi Szabo si adresat deopotriva copiilor (peste 8 ani), parintilor si chiar bunicilor, alergatorilor incepatori si celor cu experienta. Concursul are loc maine, 21 septembrie, in Padurea Baneasa, iar pe www.runfest.ro gasiti mai multe detalii.

Weekendul acesta au loc, la Bucuresti, si primele conferinte sustinute de Michael Thompson in Romania. Michael Thompson este expert mondial in psihologia vietii socio-emotionale a copiilor si va vorbi despre acest subiect, dar si despre rolul taticilor in viata emotionala a copiilor, in cadrul intalnirilor care au loc in zilele de 21 si 22 septembrie la Rin Grand Hotel din Bucuresi. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.michaelthompson.ro.

Si pentru ca stim ca va este dor sa mergeti la teatru, avem cateva sugestii pentru acest sfarsit de saptamana. In Bucuresti, Teatrul Tandarica va asteapta in Parcul Crangasi, sa-i vedeti pe Pinocchio (21 septembrie, ora 11) si pe Croitorasul cel Viteaz (22 septembrie, ora 11), iar Teatrul Ion Creanga va invita la Razboiul bucatelor (21 septembrie, ora 11) si De-as fi Scufita Rosie (22 septembrie, ora 11). Avem spectacole de teatru pentru copii si in alte orase: Cenusareasa (22 septembrie, ora 12) si Capra cu trei iezi (22 septembrie, ora 16 si ora 19), prezentate de Teatrul Puck in Piata Unirii din Cluj, Frumoasa din padurea adormita (duminica, ora 10) si Fram, ursul polar (duminica, ora 11.30) la Teatrul Luceafarul din Iasi, Alba ca Zapada la Teatrul Gulliver din Galati (duminica, ora 10.30) si Cum a devenit Arthur rege (22 septembrie, ora 11) la Teatrul Gong din Sibiu.

Cu un asemenea program de weekend, suntem siguri ca toamna va fi lunga, bogata si colorata!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.