WP theme optional pages:
Evenimente variate, la final de vacanta

Evenimente variate, la final de vacanta

Vacanta de vara isi ia ramas bun de la noi in cateva zile, dar ne promite sa revina in iunie anul viitor cu multe zile lungi si calde. Noi ii promitem, in schimb, ca vom fi copii buni, veseli, studiosi, prietenosi, curiosi si sanatosi.

Ne tinem deja de promisiune si iesim in fiecare zi la plimbare si la joaca, facem sport, mancam sanatos, citim si ne facem multi prieteni. Avem si o multime de evenimente care ne ajuta sa ne tinem de promisiune.

In Parcul Izvor din Bucuresti, copiii intre 5 si 12 ani sunt invitati duminica, 15 septembrie, sa se antreneze pentru noul an scolar pedaland pe biciclete la BikeFest. Copiii vor avea avea de parcurs  probe de viteza si de indemanare pe doua roti intre orele 12 si 14, iar inscrierile se fac intre orele 10 si 11.

Daca ajungeti in Parcul Herastrau in acest weekend va recomandam sa luati si o portie de cultura italiana, la Festitalia. Festivalul-serbare populara italiana se desfasoara pana pe 18 septembrie si cuprinde momente de muzica, teatru, evenimente gastronomice si intalniri cu artizani de produse italienesti. Gasiti mai multe detalii pe www.festitalia.iicbucarest.org.

Iubitori de carti si povesti cum suntem, ne bucuram si de invitatia pe care ne-o face Biblioteca Metropolitană Bucuresti la ”Biblio City”. Evenimentul se va desfasura intre 15 si 24 septembrie la sediul Bibliotecii Metropolitane, in filialele acesteia, dar si la Cinema Union, in Parcul Tineretului si chiar pe strada si va cuprinde mini-spectacole de teatru, proiectii de filme, ateliere si programe de animatie pentru copii. Programul complet al evenimentului il gasiti pe www.bibliocity.ro.

Un final de vacanta de vara inspirat din povesti sa aveti!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.