WP theme optional pages:

Despre ABC-Darul SanatatiiCu totii ne dorim pentru cei mici ce-i mai bun si mai sanatos, mai frumos si mai special. Regulile unei vieti sanatoase se stabilesc de timpuriu iar igiena si alimentatia sanatoasa se deprind in familie. ABC-Darul Sanatatii vine in ajutorul parintilor si bunicilor (dar si a invatatorilor si profesorilor), oferind copiilor informatii despre anatomia corpului uman si buna lui functionare. Prin exemple din viata lor de zi cu zi, jocuri, teste si aplicatii utile, ABC-Darul Sanatatii creaza o lume fascinanta pe care cei mici o vor explora cu drag, invatand totodata despre universului corpului uman.

Proiectul educational ABC-Darul Sanatatii este dezvoltat de Farmaciile DONA  si de aceea toate materialele, scrise pe intelesul copiilor, beneficiaza de suportul doctorilor pediatrii, farmacistilor si psihologilor.

De ce trebuie sa ne spalam pe maini inainte de fiecare masa sau de ce e bine sa mancam fructe si legume in locul preparatelor de tip fast-food, sunt doar cateva intrebari la care primul modul al ABC-Darului – Igiena si Alimentatia Sanatoasa – raspunde prin explicatii simple si informatii utile. Urmatoarele doua module ne dezvaluie structura corpului uman si modul in care functioneaza, iar modulul 4 se concetreaza pe modalitatile de a ne mentine sanatosi.

Cu ABC-Darul Sanatatii cei mici pornesc intr-o calatorie incredibila prin locuri fabuloase, alaturi de personaje minunate!