WP theme optional pages:
Armonie de weekend

Armonie de weekend

Asa cum v-am obisnuit, va invitam si in acest weekend la multa distractie, socializare si miscare.

Pentru ca cinematografele ni se par mult mai prietenoase pe o asemenea vreme de toamna-iarna, va recomandam un nou film de animatie – Justin si cavalerii. Filmul are premiera in acest sfarsit de saptamana in toate cinematografele din tara si este o alegere  buna de weekend pentru familiile care vor sa se amuze urmarind aventurile curajoase ale lui Justin si ale cavalerilor pe care ii intalneste in calatoria sa.

Filme multe si frumoase puteti urmari si la Cinema Studio, unde in acest weekend (5 si 6 octombrie) au loc proiectii de film si intalniri surpriza, in cadrul sectiunii Minimest a festivalului de animatie Anim’est. Poiectiile de film, dar si ateliere pentru copii, au loc si saptamana viitoare, in paralel cu proiectiile de filme de animatie din cadrul festivalului. Programul complet il gasiti pe Animest.ro.

Nu uitam nici cat de importanta este miscarea pentru o viata armonioasa si sanatoasa, de aceea va chemam la Cursa Copiilor sambata, 5 octombrie, de la ora 10, in Piata Constitutiei. La concurs sunt asteptati sa alerge toti copiii intre 6 si 12 ani, in timp ce colegii lor mai mari, in varsta de peste 13 ani, sunt invitati sa participe la Cursa populara din cadrul Maratonului International Bucuresti.

Tot sambata are loc, in cadrul aceluiasi eveniment, si intrecere de Jogging in scutece. Desi inscrierile s-au incheiat deja, va invitam sa-i sustineti pe parintii care vor alerga impingand carucioarele copiilor lor pe o distanta de 800 de metri.

Cu aceste recomandari in minte si in agenda, va garantam un weekend antrenant!


 

Author Description

administrator

Comments are closed.